Jämför erbjudanden från flera banker

Låneförmedlare för billån

Här nedan hittar du låneförmedlare med billån listade utifrån ränta, maxlån och popularitet.

Spara pengar med en låneförmedlare
Lendo
  • Låna till hela bilens värde
Ränta från 2.95%*

*räntan beror på din kreditvärdighet och dina låneuppgifter.

Sambla
  • Låna upp till 600 000 kr
Ränta från 3.06%*

*räntan beror på din kreditvärdighet och dina låneuppgifter.

Betala inte mer än vad du behöver

Låneförmedlare

En låneförmedlare arbetar med att hitta den bästa lånelösningen för dig som kund. De samarbetar med flera olika banker och kan därför presentera en stor mängd möjliga alternativ. Genom att jämföra räntor och villkor kan de hjälpa dig att få lån med lägre ränta och bättre villkor - så att du sparar pengar i längden.

Genom att använda en låneförmedlare kan du spara både tid och pengar när du vill ha det bästa lånet för dig. Men se till att alltid grundligt kolla igenom villkoren och jämför innan du väljer att teckna ett lån, i synnerhet bör du kolla på den effektiva ränta och lånets löptid. Om du vill ha möjlighet att betala av lånet i förtid bör du också kolla efter den möjligheten då den skiljer sig mellan olika kreditgivare.

Om du är osäker på vilken typ av lån som passar dig bäst eller om du har specifika behov, kan en låneförmedlare vara ett bra val för att hitta den lösning som är bäst för ditt bilköp. Det är dock viktigt att tänka på att låneförmedlare gör en kreditupplysning när du jämför vilket kan påverka din kreditvärdighet, så använd först den bästa (och eventuellt även den näst-bästa) innan du jämför med fler.

Sammanfattningsvis, låneförmedlare samarbetar med flera banker och kan därmed presentera och jämföra många låneerbjudanden på en gång. Genom att jämföra räntor och villkor kan du via dem hitta ett bättre erbjudande än om du tar ett lån direkt från en bank eller bilhandlare.

Bilhandlare