Sambla

Sambla

Sambla är en gratis tjänst där du kan jämföra olika lån, de hjälper dig att hitta det billånet som passar bäst för din ekonomi. Sambla samarbetar med över 40 banker och långivare, så du kan vara säker på att hitta ett erbjudande som passar dig.

Kostar det något att använda Sambla?

Nej det är gratis att använda Samblas jämförelsetjänst. Dock så tas det en kreditupplysning varje gång du använder tjänsten så du bör använda den sparsamt.

Vem äger Sambla?

Sambla ägs av det svenska företaget Sambla Group AB, som grundades 2014. Företaget har sedan start vuxit stadigt varje år och har nu över 140 anställda i Sverige, Finland, Danmark och Norge. År 2021 omsatte Sambla mer än 300 miljoner kronor och gjorde en vinst på drygt 70 miljoner kronor.

Hur fungerar det att låna pengar hos Sambla?

För att jämföra lån via Sambla räcker det med att du fyller i formuläret på deras hemsida om det lån du är intresserad av. Detta gör att Sambla kan koppla samman dig med ett gäng långivare som kan erbjuda dig ett lån utifrån dina behov.

Sambla är ett utmärkt val om du letar efter billån, då de jämför alla långivare och hjälper dig att hitta bäst billån. Hos Sambla kan du låna upp till 600 000 kr och de hittar bäst ränta bland 40 banker och långfivare som är ansluten till tjänsten. Du kan låna upp till hela bilens belopp.

Ska man välja Lendo eller Sambla?

Det finns inget enkelt svar när det kommer till om man ska välja Lendo eller Sambla. Båda tjänster är bra på vad de gör, i slutändan handlar det om personlig preferens och vad som bäst passar dina behov. Vissa föredrar det användarvänliga Sambla medan andra tycker att Lendos mer personliga approach är bättre. I slutändan så är det viktigt att jämföra och att undersöka bägge val innan du fattar ett beslut. Det kan ibland också vara värt att jämföra via andra låneförmedlare också.